Inschrijven

Wil je de kans grijpen om in 2024 met de prestigieuze titel ‘Agrarisch Ondernemer van het Jaar’ naar huis te gaan? Het is nu mogelijk om je eigen agrarische onderneming in te schrijven voor de 28e editie van deze verkiezing. Deze competitie biedt niet alleen erkenning, maar ook waardevolle publiciteit voor jouw agrarische onderneming. Bovendien wacht er een indrukwekkende hoofdprijs van maar liefst €12.500 op de winnaar. Grijp deze kans en schrijf je vandaag nog in door het formulier hieronder in te vullen.

Inschrijfformulier Agrarisch Ondernemer van het jaar 2024

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.

De ondernemer

Vul hier uw gegevens in
Bedrijfsnaam(Vereist)
Naam(Vereist)
Functie(Vereist)
Adres(Vereist)

Motivatie

Geeft u aan waarom u vindt dat u in aanmerking komt voor de titel Agrarisch Ondernemer van het jaar 2024. De jury vindt ondernemerschap, maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid zeer belangrijk vandaar dat u per onderdeel uw motivatie toe kunt voegen. Daarnaast is er ook een overig veld om uw laatste opmerkingen te plaatsen. Tip: Probeer aan te geven waarmee uw bedrijf zich onderscheidt van het gemiddelde agrarische bedrijf.
Motivatie ondernemerschap(Vereist)
Motivatie maatschappelijke betrokkenheid(Vereist)
Motivatie duurzaamheid(Vereist)
Overige opmerkingen

Agrarisch Ondernemer van het jaar is een initiatief van

Partners

Hardeman